Renovatieglas Dordrecht Dubbeldam

Renovatieglas? Wij helpen u in Dordrecht Dubbeldam!

Renovatieglas in Rotterdam

Renovatieglas in Rotterdam en omstreken nodig? Glashandel in Rotterdam werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een 24 uurs Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Voor renovatieglas belt u deze nacht 010-7600827! Ook bij calamiteiten staat onze monteur 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Jarenlange ervaring

Glashandel Rotterdam is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen renovatieglas volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Dubbel of isolatieglas in Rotterdam

Bij ons heeft u 15 garantie op dubbel- en isolatieglas.
Wij zijn veelal de voordeligste leverancier in Nederland, voor al uw dubbelglas...
Incl. plaatsing en afwerking in Rotterdam-Rijnmond.
Bel ons voor de actuele dubbelglas prijzen!

Onze servicewagens in Rotterdam hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 010-7600827. Dag en nacht bereikbaar!

Glasschade herstellen in Dordrecht Dubbeldam?

Heeft u glasschade of renovatieplannen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 010-7600827. Bij ons regelt u glasherstel of een offerte super eenvoudig!

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! Dus heeft u renovatieplannen of ruitschade in Dordrecht Dubbeldam en wenst u snel hulp, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Direct hulp in Dordrecht Dubbeldam
Na uw melding komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 010-7600827

Glashandel Dordrecht Dubbeldam helpt u met de vervanging of renovatie van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Figuurglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Enkelglas
  • Melkglas
  • Acryl Plexiglas

Top advies, snel op locatie in Dordrecht Dubbeldam

Als glasspecialist weten wij exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze nacht nog met 010-7600827 en we helpen je direct.

Wij helpen u in de gehele 078 regio en omgeving, dus ook in: Crabbehof, Sterrenburg, Krispijn, en uiteraard in 3319 BK Dordrecht Dubbeldam.

Glasschade melden of glas bestellen in Dordrecht Dubbeldam?

Dubbel glas bestellen of zoekt u renovatieglas in Dordrecht Dubbeldam?

010-7600827